Wat zijn leuke sporten om op te wedden?

Wat zijn leuke sporten om op te wedden?

november 27, 2020 0 Door admin

Wat zijn leuke sporten om op te wedden? Dat is natuurlijk niet aan ons of aan wie dan ook om te bepalen. Iedereen heeft zo zijn/haar eigen favoriete sport. Heb jij echt een uitgesproken favoriete sport, dan is dat waarschijnlijk voor jou de leukste sporten om op te wedden. Maar wat nu wanneer je gewoon van alle sporten houdt? Wat is vanuit het perspectief van wedden dan de leukste sport? Want online bookmakers hebben meer sportaanbod dan je misschien denkt. Wij nemen je mee langs enkele interessante sporten waar veelvuldig op gewed wordt.

Voetbal

Natuurlijk mag voetbal niet ontbreken. Vanuit het perspectief van wedden heeft voetbal alles: spanning, grote verrassingen en bovendien: er is vrijwel wekelijks voetbal. Dit geeft je de mogelijkheid om op veel verschillende competities en clubs te wedden. Met voetbal ben je vrijwel het hele jaar door verzekerd van spanning. Bovendien kun je op zeer veel verschillende statistieken wedden.

Formule 1

Wie puur kijkt naar de ranglijst de afgelopen jaren, kan misschien denken dat wedden op formule 1 saai is. Het team van Mercedes en stercoureur Lewis Hamilton zijn oppermachtig. Maar in de formule 1 weet je het nooit. Dat is het mooie aan deze sport. Een verkeerde pitstop, een kleine verrekening bij het aanremmen, een paar druppels regen…. een race kan in een keer helemaal omdraaien. En dan kunnen er verrassende dingen gebeuren.

Schaatsen

Wedden op schaatsen is extra spannend omdat het zo seizoensgebonden is. Voor schaatsers zijn er een paar momenten in het seizoen waarop zij moeten knallen. Momenten waar zij de overige tijd van het jaar keihard trainen. Bij schaatsen is er dan ook sprake van een hoge piekspanning: kan de grote favoriet het waarmaken? Staat de man/vrouw in vorm er ook op het moment dat het er echt toe doet? Jij beleeft als kijker/wedder diezelfde spanning.

Tennis

Wat maakt tennis nu zo ontzettend interessant om op te wedden? Het heeft veel te maken met de opzet van het spel. Alle wedstrijden vinden plaats in toernooivorm. Dat maakt wedden extra spannend, maar ook extra moeilijk. Wanneer de gedoodverfde favoriet voor de toernooizege er al in de eerste ronde uitvliegt en jij op hem/haar had gewed, heeft dit grote gevolgen voor je kansen.