De voordelen van Spraydip voor je auto of motor

De voordelen van Spraydip voor je auto of motor

september 7, 2021 0 Door admin

Spraydip is een soort verflaag speciaal ontwikkeld voor auto’s of motorvoertuigen. De flexibele en vloeibare rubber coating zal je voertuig een nieuwe look geven. Wil je meer weten en ben je benieuwd naar de verschillende voordelen van Spraydip? Lees dan vooral verder!

Nieuwe look

Na al die jaren in diezelfde auto of motor rond te hebben gereden, raak je waarschijnlijk uitgekeken op hoe ie eruit ziet. Maar met Spraydip kan je je auto een heel nieuw uiterlijk geven. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren: van neonroze tot neutraal wit. Daarnaast heb je ook de keuze uit allerlei finishes, zoals mat, parelmoer en chameleon. Je hoeft er natuurlijk niet voor te kiezen om je hele voertuig aan te pakken, maar je kan ook bijvoorbeeld alleen de achterkant van de buitenspiegels of het dak van je auto van een ander kleurtje te voorzien. Ten slotte is er ook variant van Spraydip die speciaal voor velgen is ontwikkeld. Ook dat geeft een super gave look!

Makkelijk aan te brengen en verwijderen

Spraydip is verkrijgbaar in speciale spuitbussen, waardoor het super makkelijk is om zelf aan te brengen. Deze rubber coating kan gewoon op de huidige laklaag aangebracht worden. Met Spraydip kan je thuis hetzelfde resultaat behalen als professionals. Het heeft een lange levensduur en beschermt ook nog eens de laklaag eronder. Ten slotte is Spraydip ook weer heel eenvoudig en krasvrij te verwijderen wanneer je er genoeg van hebt. 

Voordelig

Het laatste voordeel van Spraydip is dat het relatief voordelig is in vergelijking met alternatieven zoals het laten wrappen of spuiten van je auto. Ten eerste zijn niet alleen de aanschafkosten van de verf zelf laag, maar je bespaart ook nog eens een heleboel aan arbeidskosten door de lak zelf aan te brengen. En dat terwijl het een soortgelijk resultaat oplevert als wanneer je je auto of motor door een professional zou laten spuiten.