Auto onderdelen kopen voor Nederlandse expats sinds Brexit

Auto onderdelen kopen voor Nederlandse expats sinds Brexit

april 22, 2019 0 Door Patrick Mazeland

We zitten midden in het Brexit. Helaas hebben de doorgaans zo sympathieke Britten besloten om onze Europese Unie te verlaten. Jammer. Maar wat betekent dit voor Nederlanders die in de UK wonen? En in dit artikel met name autoliefhebbers?

Nederlandse autoliefhebbers

Er zijn veel Nederlandse autoliefhebbers in de UK. Die graag bijv. onderdelen bestellen in Nederland. De reden hiervoor is dat auto onderdelen vaak een stuk goedkoper zijn in Nederland dan in de UK. Voor de Brexit was natuurlijk fluitje van een cent om auto onderdelen zoals schokdempers te kopen bij een Nederlandse webwinkel en die stuurde het pakketje dan naar Engeland. Blije Nederlandse autoliefhebber expat.

Maar dit kan wel eens een stuk lastiger gaan worden. Een stuk duurder. Of toch niet? Een van de meest populaire auto onderdelen winkels van Nederland, Extreme-Carstyling. Die hebben nu ook een winkel speciaal voor de UK markt. De URL zal ik met jullie delen die is als volgt: https://www.extreme-carstyling.co.uk/. Eigenlijk is deze winkel bedoeld voor de Britten. Extreme-Carstyling gaat zo goed in Nederland dat er kansen lagen om uit te breiden overzees. Maar natuurlijk mogen Nederlandse expats hier ook gewoon bestellen. En op deze wijze kunnen deze Nederlandse expats gewoon nog blijven genieten van de lage prijzen, en de gratis verzending.

Gewilde auto onderdelen

Nederlanders gaan massaal naar Extreme Carstyling met name voor gewilde objecten zoals Eibach veren, deze kan men hier vinden: https://www.extreme-carstyling.co.uk/eibach/. Anderzijds Bilstein schokdempers. Ook in 2019 kunnen de expats hier naar hartenlust auto onderdelen blijven kopen. Geen zorgen. Dus wat dit betreft, het auto onderdelen verhaal, verandert er niet zoveel voor Nederlanders die besloten hebben om tijdelijk of permanent zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk. Qua betaling is natuurlijk ook gewoon mogelijk om in Euro te betalen met iDeal, dat maakt het leven ook weer wat makkelijker. Enfin we hopen hier mee de autoliefhebber expats gerustgesteld te hebben.